Avonturenparcours

Een avonturenparcours in de boomtoppen kan omschreven worden als een “hoog touwavontuur in de bossen” en het bestaat uit door de mens gemaakte hindernissen die zich op een hoogte van 1 tot 15m van de grond bevinden. Voor de tocht van boom tot boom werden touwen, balken, bruggen en netten gespannen.

Het avonturenparcours in de boomtoppen is een combinatie van klimmen, plezier en natuur en zorgt dankzij de verschillende moeilijkheidsgraden voor vertier voor het hele gezin. Van het parcours voor kinderen tot het zwaarste parcours voor volwassenen: iedereen krijgt de kans de uitdaging aan te gaan.

Goed bedachte avonturenparcours in de boomtoppen bieden minstens 30 oefeningen, verdeeld over 4 tot 8 parcours met verschillende moeilijkheidsgraad.

Dankzij de toepassing van een veiligheidssysteem, kunnen de deelnemers kiezen welke activiteit het best bij hen past en zo beslissen ze hoeveel plezier, avontuur en adrenaline ze wensen aan te spreken.

KOREN SPORTS ontwerpt en bouwt sinds 2000 avonturenparcours in de boomtoppen. We kennen ons vak en dankzij een uitgebreide ervaring kunnen we producten leveren van hoogstaande kwaliteit.