Hoogtouwenparcours

Een hoogtouwenparcours bestaat uit verschillende parcours met verschillende klim- en evenwichtselementen op een hoogte tussen 4 en 10m.

Het basisconcept is hetzelfde als bij een avonturenparcours in de boomtoppen van het bos met dit verschil dat de elementen opgehangen zijn tussen vrijstaande houten palen in plaats van bomen en dat ze vlot opgesteld kunnen worden op verschillende niveaus.

Een voordeel van dit ontwerp ligt in de perfecte positionering van de masten waardoor een optimaal toezicht met minimale personeelsvereisten en een maximale capaciteit mogelijk wordt.

Het hoogtouwenparcours is geschikt voor de hele familie door zijn verschillende parcours met toenemende moeilijkheidsgraad. Van het speelse parcours voor kinderen tot het sportieve parcours voor volwassenen, iedereen vindt zijn gading.

 

De deelnemers kunnen kiezen aan welk parcours ze zich willen wagen, vertrekkend vanaf een breed en veilig startplatform : plezier, avontuur en sensatie gegarandeerd.

KOREN SPORTS ontwerpt en bouwt sinds 2000 avonturenparcours in de boomtoppen. We kennen ons vak en dankzij een uitgebreide ervaring kunnen we producten leveren van hoogstaande kwaliteit.