Indoor touwenparcours

Naast outdoor touwenparcours biedt KOREN SPORTS ook indoor klim- en touwenparcours voorzieningen geschikt voor een ruime waaier aan commerciële trefpunten, van indoor vrijetijdscentra en sporthalvoorzieningen tot winkelgalerijen en winkelcentra.

Of het nu gaat over een uitbreiding aan een gevestigd vrijetijdscentrum of over een incentive (of traktatie) tijdens een dagje shoppen met het gezin, ons aanbod indoor klimvoorzieningen bevat innovatieve concepten en de meest geavanceerde ontwerpen voor zowat elk doel.

Vandaag maak je geen indruk meer door eenvoudigweg een mobiele klimmuur of een springkasteel te voorzien ter plaatse wanneer je je klanten iets nieuws en spannends wil aanbieden. De tijd is aangebroken om te denken aan nieuwe uitdagende activiteiten voor uw bezoekers : onze tijdelijke of permante indoor touwenparcours en indoor klimparcours, bijvoorbeeld.

Onze catalogus met indoor activiteitenuitdagingen en touwenparcours biedt een oplossing voor elk soort indoor trefpunt.

 Indoor touwactiviteiten zijn in het bijzonder geschikt voor

  • sporthallen en andere indoor vrijetijdsvoorzieningen met beschikbare ruimte onder het plafond of op het dak;
  • voor vrijetijdscentra op zoek naar spannende en innovatieve manieren om klanten aan te trekken;
  • winkelcentra of winkelgalerijen die winkelen nog plezieriger willen maken voor hun klanten;
  • trefpunten voor conferenties, congrescentra en elke andere plaats van commerciële samenkomst die op zoek zijn naar manieren om buiten het seizoen inkomsten te genereren.

Het spreekt voor zich dat onze ontwerpen zullen afhangen van de lokatie, de beschikbare ruimte en de constructie van het gebouw. Niettemin, en wat de vereiste specificaties ook mogen zijn, KOREN SPORTS is er steeds toe in staat een oplossing op maat te bieden waardoor klanten en bezoekers van een allround klimervaring kunnen genieten.