Klimmuren

KOREN SPORTS produceert indoor en outdoor klimmuren onder het merk CityWall. Al onze CityWall klimmuren zijn vervaardigd volgens de strenge veiligheidsnormen EN12572. Klimmuren worden aangepast aan de gebruikers ervan en aan de ruimte waarin ze geplaatst worden. Vooraleer de klimmuren te maken, houden we overleg met onze klanten en gebruikers.

Dankzij een uitstekend ontwerp, een met zorg voorbereide en uitgewerkte fabricage en materiaal van de beste kwaliteit, zijn we in staat het vertrouwen te winnen van veeleisende en tevreden klanten over de hele wereld.

Een ruime verscheidenheid aan vormen en ontwerpen van de CityWall klimmuren, biedt u de gelegenheid om een grote uitdaging aan te gaan waarbij u veel plezier zult beleven. De uitvoering kan aangepast worden aan de concrete ruimte en aan de eisen van de gebruikers.

 

Wetende dat onze producten gepaard gaan met een overeenstemmingsverklaring (conformiteitscertificaat van klimpanelen, statische berekening en belastingsproef volgens de norm EN 12752), kunt u in alle veiligheid en zorgeloos klimmen.

Onze klanten kunnen kiezen tussen verschillende soorten CittyWall klimmuren voor: kleuterscholen, schooleducatie, blokklimmuren, lage klimmuren, mobiele klimtorens, …. 

KOREN SPORTS ontwerpt en bouwt sinds 1998 klimmuren. We kennen ons vak en dankzij een uitgebreide ervaring kunnen we producten leveren van hoogstaande kwaliteit.