Mobiele touwenparcours

Vlot op te stellen; in 3 uur met 2 personen. Er wordt een opleiding voorzien voor de installatie en uitbating van het parcours.

Het mobiele touwenparcours is een geheel van kunstmatige hindernissen op een hoogte tussen 2 en 4 m. Binnen de zelfdragende stalen of houten structuur worden verschillende opwindende oefeningen geïnstalleerd zoals evenwichtskoorden, balken en netten.

Bij deze mobiele touwenparcours draait alles rond plezier maken. De bezoekers kunnen apart en in alle veiligheid van platform tot platform gaan voor de activiteiten die ze uitkiezen. Het systeem van continue zelfzekering is gebruiksvriendelijk en verhoogt de veiligheid van de deelnemers aanzienlijk aangezien ze het volledige parcours kunnen uitvoeren zonder aan de uitrusting te moeten komen en zonder ook maar even losgekoppeld te worden.

Het mobiele touwenparcours is ideaal voor gelegenheden waar weinig ruimte beschikbaar is en waar veel mensen tijd doorbrengen (events, tentoonstelling, enz.).  Door de individuele onderdelen ervan te combineren worden de Mobiele touwenparcours zelfdragend en kunnen ze optimaal aangepast worden aan de plaatselijke omgeving.

Dankzij dit bijzondere ontwerp zijn zelfs in de smalste ruimtes of boven bestaande installaties een aantal oefeningen mogelijk. Dankzij het minimum aan vereist personeel, de hoge capaciteit, de werking zonder energieverbruik en het onderhoudsvriendelijke karakter, is het mobiele touwenparcours één van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden in de vrijetijdssector met een aanzienlijk potentieel aan rendement op investering (ROI).

KOREN SPORTS ontwerpt en bouwt sinds 2012 mobiele touwenparcours. We kennen ons vak en dankzij een uitgebreide ervaring kunnen we producten leveren van hoogstaande kwaliteit.